De start van de zomer is aangebroken!

De start van de zomer is eindelijk aangebroken… Voor 2dehandslaptops staat dit in teken van bewuste keuzes. Ga jij graag mee in deze duurzamere levensstijl? Dan raden we aan om je te verdiepen in onze refurbished apparatuur. Door te kiezen voor hoogwaardig gereviseerde apparatuur, zul je voor minder afval zorgen en tegelijkertijd ervaar je ook moderne technologie tegen een aantrekkelijke prijs. Onze refurbished apparatuur is ‘zo-goed-als-nieuw’ én draagt bij aan een beter milieu. Lees meer in dit blog.

Meteorologische vs. energetische zomer

Wist je dat op 20 juni de start van de energetische zomer is? De start van de meteorologische zomer was namelijk al op 1 juni! De meteorologische zomer is vooral in het leven geroepen voor wetenschappers en weervoorspellers. Zo kunnen zij door middel van de klimatologische patronen met de seizoenen werken. De energetische zomer weerspiegelt de gebeurtenissen die onze seizoenen beïnvloeden. Hierbij moet je denken aan de warmere temperaturen, de langere dagen en uiteraard meer zonlicht. ☀️

Groei en ontwikkeling net als de zomer

Groei en ontwikkeling net als de zomer Net zoals de zomer voor groei en ontwikkeling staat, kun jij deze transformatie ook meenemen in de aankoop van apparatuur. Met het gebruik van refurbished apparatuur zorg jij voor een stukje collectieve ontwikkeling. Hierdoor draag je namelijk bij aan het verminderen van elektronisch afval en omarm jij een duurzame manier van leven. Beter voor de planeet maar ook zeker voor je portemonnee aangezien je met refurbished apparatuur voor moderne technologie met een aantrekkelijke prijs kiest. 

Help jij mee aan een betere wereld met refurbished? 🌎

Los van het feit dat onze refurbished apparatuur al eerder in gebruik is geweest, is de apparatuur ‘zo-goed-als-nieuw’. Refurbished apparaten worden namelijk door een proces van inspectie, reiniging en reparatie heen gegaan zodat ze voldoen aan de technische normen. Dit gaat dus ook om het vervangen van versleten of defecte onderdelen. Dat is bij tweedehands apparatuur niet van belang. Er zit dus een aanzienlijk verschil tussen deze twee producten.

Ga vanaf deze zomer voor refurbished apparatuur

Deze benadering van 'nieuw leven inblazen' in oude apparaten sluit naadloos aan bij de zomerse visie van vernieuwing en groei. Help jij mee aan een betere wereld door bewuste keuzes te maken in hoe en wat je koopt? Jouw keuzes maken een verschil, laten we samen de cyclus van onnodige consumptie doorbreken en kiezen voor slimme, duurzame oplossingen.

Het aanbod van 2dehandslaptops 

Bij 2dehandslaptops bieden we diverse refurbished elektronica aan. Denk hierbij aan studenten laptops maar ook thuiswerk laptopsmonitorentablets en zelfs grafische laptops. Naast dat je bij ons terecht kunt voor een nieuw refurbished apparaat, beschikken we ook over ons eigen reparatiecentrum. Hier kun je terecht voor het repareren van je tablet, laptop, computer of mobiele telefoon.

Nieuwsgierig naar ons aanbod? Bekijk al onze artikelen op je gemakje online, of kom gezellig langs bij onze winkel in Veenendaal. We helpen je graag verder!