De officiële start van de zomervakantie is aangebroken!

Eindelijk, de officiële start van de zomervakantie staat voor de deur! Dat betekent dat je het (school)werk waarschijnlijk even naast je neer kunt leggen. Heerlijk toch? Maar misschien wil je wel alvast een klein beetje voorbereid zijn op de start van het nieuwe schooljaar. Dan kunnen wij jou voorzien van een laptop. Bij 2dehandslaptops scoor jij een refurbished laptop die als nieuw werkt! Hierdoor zorg je voor minder afval terwijl je tegelijkertijd wel van de nieuwste technologie bent voorzien. Lees snel verder.

Een refurbished laptop als student is altijd een goed idee

Een refurbished laptop als student is altijd een goed idee Er zijn genoeg redenen in het algemeen om voor een refurbished laptop te kiezen, maar als student al helemaal. Met een refurbished laptop kies jij voor een apparaat dat eerder gebruikt is maar waar het totaal niet aan te zien is. Refurbished is anders dan tweedehands. Het verschil is namelijk dat je met refurbished voor zekerheid kiest. Een refurbished laptop is volledig nagekeken en wordt, alvorens het verkocht wordt, waar nodig hersteld. Erg betrouwbaar dus! Het voordeel dat jij als student uit refurbished haalt, is dat het aanzienlijk goedkoper is. Tegelijkertijd maak jij de wereld een stukje beter met jouw duurzame keuze.

Welke studentenlaptop is het beste voor mij?

Welke refurbished laptop je het beste uit kunt kiezen, hangt natuurlijk volledig af van je wensen. Er zijn wel een aantal belangrijke eigenschappen waar je op kunt letten bij het uitzoeken van een refurbished studentenlaptop. Dit gaat om:

- Opslag: ook wel ‘SSD’ genoemd, dit gaat om het aantal GB opslag wat je kwijt kunt 

- Processor type: verschillende processors van het merk IntelCore, verwerking van diverse gegevens 

- Videokaart: verwerking van grafische gegevens 

- Besturingssoftware: bijv. Windows of iOS 

Het is maar net wat hierin voor jou van belang is. Bij elke studentenlaptop die wij aanbieden zie je een overzicht van deze eigenschappen. Dus, ben jij op zoek naar een studentenlaptop? Filter deze dan op basis van de eigenschappen die jij onmisbaar vindt!

Onze top 10 studentenlaptops

Wist je dat we zelfs een top 10 hebben samengesteld van de beste studentenlaptops? Op basis van verschillende eigenschappen hebben wij deze top 10 studentenlaptops van 2024 bepaald. We vinden het namelijk belangrijk dat je er voor de volle 100% op kunt vertrouwen dat je een betrouwbare laptop aanschaft! Daarnaast is het bij een studentenlaptop vaak van belang dat je kunt multitasken en hij licht van gewicht moet zijn. Je sleept hem immers vaak genoeg over en weer. Met de refurbished studenten laptops van 2dehandslaptops weet je zeker dat dit wel goed zit! Onze laptops zijn uitvoerig gecheckt en je hebt standaard 12 maanden garantie.

Ga jij na de zomervakantie voor refurbished?

Zoals eerder benoemd zijn refurbished studentenlaptops ‘zo-goed-als-nieuw’. Ze gaan namelijk door een proces van inspectie, reiniging en reparatie heen zodat ze voldoen aan de technische normen. Dit gaat dus ook om het vervangen van versleten of defecte onderdelen. Ben jij van plan om na de zomervakantie voor refurbished te gaan? Dan maak jij voor jezelf ook meteen een start om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Goed bezig!

Het veelzijdige aanbod van 2dehandslaptops

Bij 2dehandslaptops bieden we diverse refurbished elektronica aan. Denk hierbij aan studenten laptops maar ook thuiswerk laptopsmonitoren, tablets en zelfs grafische laptops. Naast dat je bij ons terecht kunt voor een nieuw refurbished apparaat, beschikken we ook over ons eigen reparatiecentrum. Hier kun je terecht voor het repareren van je tablet, laptop, computer of mobiele telefoon.

Nieuwsgierig naar ons aanbod? Bekijk al onze artikelen op je gemakje online, of kom gezellig langs bij onze winkel in Veenendaal. We helpen je graag verder!