De beste studentenlaptop voor schooljaar 2023 - 2024

De beste studentenlaptop voor schooljaar 2023 - 2024 

Met het nieuwe schooljaar in het vooruitzicht is het wellicht tijd om ook op zoek te gaan naar een nieuwe studentenlaptop. Dan wil je natuurlijk een laptop die voldoet aan jouw wensen. In deze blog duiken we in de wereld van refurbished studentenlaptops. Want de keuze voor refurbished biedt veel mogelijkheden. Of je nu op zoek bent naar een budgetvriendelijke-, draagbare- of gaming studentenlaptop, we zetten ze allemaal voor je op een rijtje. Zo vind jij de laptop die bij je past voor het aankomende schooljaar. 


Wat is een refurbished studentenlaptop?

Onze refurbished laptops zijn ex-zakelijke laptops die we met grote aantallen hebben ingekocht. Voordat we de laptops opnieuw aanbieden voor de verkoop worden ze grondig getest en nagekeken. Indien nodig vervangen we onderdelen. Zo weten we zeker dat de laptop helemaal naar behoren werkt. Door voor een refurbished schoollaptop te kiezen kun je een laptop aanschaffen tegen een lagere prijs. Ideaal dus als je niet te veel uit wilt geven aan een nieuwe. Daarnaast presteren refurbished laptops in veel gevallen net zo goed als een nieuwe laptop en heb je bij 2dehandslaptops ook nog eens standaard 12 maanden garantie op alle hardware en 3 maanden op de accu. Wil je liever een nieuwe accu in je refurbished laptop? Dan bestellen we hem direct voor je. Dit geldt overigens ook voor andere onderdelen. 


Verschillende condities

Bij 2dehandslaptops vind je studentenlaptops in verschillende condities. Zo hebben we de 5 sterren producten. Dit zijn nieuwe producten. Gelukkig staat hier wel onze eigen installatie op. Zo kun je een vliegende start maken met jouw nieuwe laptops. Onze A-grade producten hebben 4 sterren en verkeren nagenoeg in nieuwstaat en hebben ze nauwelijks tot geen krassen of beschadigingen. De B-grade laptops hebben 3 sterren en dit betekent dat er lichte gebruikssporen te zien kunnen zijn. C-grade laptops zijn laptops met zichtbare schade. Bij 2dehandslaptops vind je geen C-grade laptop maar via refub.nl kun je wel ons aanbod aan C-grade laptops vinden. De schade die de laptops heeft staat hierbij altijd duidelijk vermeld en is daarnaast zichtbaar op de productfoto’s.


Budget studentenlaptop

Bij 2dehandslaptops vind je laptops in verschillende prijscategorieën. Zo is er altijd een laptop die bij jouw budget past. De laptops zijn uitvoerig getest waardoor jij niks inlevert op de kwaliteit van het apparaat. Zo vind je al een geschikte studentenlaptop onder de €200,-. Kies uit een van onze merken waaronder: AppleDellFujitsuHP of Lenovo.


Draagbare schoollaptop

Wil je jouw laptop gemakkelijk meenemen in een rugtas of onder je arm? Overweeg dan een laptop met een kleinere schermafmeting. Tot 14 inch past hij namelijk makkelijk in je schooltas. De HP EliteBook 820 G3 is een 12,5 inch studentenlaptop en zelfs een uitvoering met touchscreen is mogelijk binnen deze compacte afmeting. Of ga je voor een slagje groter met een afmeting van 13.3 inch? Bij 2dehandslaptops heb je een ruime keuze aan studentenlaptops tot 14 inch.


Gaming

Wil je na een dag studeren echt even helemaal ontspannen en hou je van gamen? Met onze grafische laptops zit je goed. Deze laptops zijn uitgerust met een goede videokaart en hebben een scherm met een hoge resolutie. Zo kun je jouw studentenlaptop na schooltijd ook prima gebruiken als gaming laptop. Is een grafische laptop niet helemaal wat je zoekt maar wil je wel verzekerd zijn van een soepel lopende laptop? Ga dan voor een laptop die is uitgerust met minimaal een Intel Core i7 processor. Laptops met deze processor draaien met gemak zwaardere programma’s en zijn daarnaast ideaal voor multitasken. 


Accessoires

Wanneer je een studentenlaptop hebt gevonden die aan al jouw wensen voldoet wil je deze natuurlijk ook uitrusten met de nodige accessoires. Denk hierbij aan muizen en toestenborden maar ook een tas of sleeve om je laptop te beschermen is geen overbodige luxe. Bestel ze gemakkelijk mee bij je laptop en je bent helemaal klaar voor het nieuwe schooljaar. Aan de laptop zal het in ieder geval niet liggen! 
Of je nu op zoek bent naar een betaalbare laptop of een laptop die je naast het studeren ook kunt gebruiken om te gamen, bij 2dehandslaptops vind je een studentenlaptop die past bij jouw wensen. Heb je vragen over onze studenten laptops? Neem gerust contact op of bel 0318 55 11 55. We helpen je graag verder. Wil je de laptops toch liever even in het echt bekijken? Kom gezellig langs bij onze winkel in Veenendaal. Je bent van harte welkom!